Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Візит Віце-Консула США Ніка Стокса до Івано-Франківської ОУНБ ім. І.Франка



22 вересня 2016 року Віце-Консул США Нік Стокс завітав до міста Івано-Франківська та в інформаційно-ресурсному центрі “Вікно в Америку” обласної бібліотеки ім. І.Франка провів презентацію про диверсифікаційні візи та проблеми візового шахрайства.

   Щороку Державний Департамент США проводить лотерею "Diversity Visa Program". Реєстрація на DV-2018 проводиться на сайті https://www.dvlottery.state.gov з 4 жовтня до 7 листопада 2016 року. Заявки можна подавати кожного року не більше однієї з особи. Перед оформленням заявки слід прочитати умови лотереї. Оформляти реєстраційну форму виключно самостійно - без посередників і різних агентств, що збереже ваші гроші і збільшить шанс на отримання бажаної Грін Карти.

   Ваша фотографія повинна чітко відповідати технічним параметрам. Для того, щоб перевірити, чи підходить Ваше фото, скористайтеся сервісом https://www.dvlottery.state.gov/photo.aspx

   Заявку створювати лише один раз. В разі створення дублікатів (подвійну заявку на одну і ту ж особу) Ваша заявка автоматично буде відхилена.

   Департамент ніколи не повідомляє про виграш електронною поштою. Після завершення реєстрації Вам буде висвітлено номер-підтвердження, який Вам слід роздрукувати і зберігати до часу перевірки статусу на сайті, вказаному вище.

    Вибір є випадковим. Підвищити шанси на виграш неможливо.

   Пан Стокс також розповів про проблему візового шахрайства, а також про агенції, які пропонують послуги у проходженні процесу отримання віз США, про  так звану «допомогу» у виграші Грін Карти.

   Віце-Консул Нік Стокс відповів на запитання, пов'язані з існуючими процедурами отримання диверсифікаційних віз США, надав індивідуальні консультації.

 

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка