Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Жіноче обличчя поліції



9 листопада в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І. Франка в рамках програми „ПОЛІС” (Поліція і Спільнота) відбувся захід на тему „Жіноче обличчя поліції”.

  Програма „ПОЛІС" є частиною проекту „Залучення громадськості до реформ". Проект виконується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) в партнерстві з  Міністерством Внутрішніх Справ України, Міжнародною організацією з розвитку права (IDLO) за фінансової підтримки  Відділу з правоохоронних питань (INL) Посольства США.
  Програма має на меті вибудувати плідну співпрацю між поліцією та тими, для кого вона працює і кого захищає, зокрема шляхом організації зустрічей представників місцевої поліції та громадськості на базі бібліотек та інших публічних платформ.
 Захід, проведений спільно із патрульною поліцією,  відбувся у стінах бібліотеки вже втретє.
  Зустріч із патрульними відбулася у формі „живої бібліотеки", де „книгами" були представники чарівної половини патрульної поліції, а учасники заходу - „читачі" шляхом запитань намагалися дослідити та більше пізнати свою „книгу".
  Присутні дізнались чимало цікавого про повсякденну роботу жінки-копа, про труднощі, з якими вона стикається при виконанні обов'язків, почули думку чоловіка-поліцейського про жінок в лавах поліції.
  Атмосфера під час зустрічі була надзвичайно дружелюбною. Патрульні поліцейські висловили свою точку зору і про реформу МВС в Україні та про корективи, які б вони при можливості внесли до неї.
Усі учасники заходу мали змогу неформально поспілкуватись із поліцейськими  та  переконатись, що патрульна поліція справді працює для захисту кожного громадянина суспільства.

 

 

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка